Moderne kantoorinrichting, hoe doe je dat?

moderne kantoorinrichting

Ben je jouw oude kantoorinrichting zat of ga je binnenkort naar een nieuw kantoor en heb je inspiratie nodig hoe je deze wilt gaan inrichten? Een moderne kantoorinrichting klinkt lastig, maar dit is makkelijker te realiseren dan je denkt. Met deze blog kun jij starten met het inrichten van jouw moderne kantoor.

Moderne kantoorinrichting? Zoek een modern kantoorgebouw

Dit is toch wel het belangrijkste waar je mee moet beginnen als je nog geen locatie hebt of als je nog druk bezig bent met het vinden van een locatie. Je moet opletten dat je op een makkelijk bereikbare plek zit en dat het gebouw er modern uitziet. Let er ook op dat je genoeg plek hebt in het gebouw zelf. Ook is het belangrijk dat er netjes met het pand is omgegaan. Over het algemeen start je als ondernemer in een bedrijfsverzamelgebouw. Er is dan een eigenaar die alle ruimtes verhuurt, waardoor het kantoor altijd goed onderhouden is en er wordt altijd gekeken of alles netjes is. Dat is beter dan een bedrijfspand kopen waar je vervolgens alles zelf moet onderhouden. Bovendien brengt dat extra kosten met zich mee.

Moderne kantoorinrichting door de juiste verlichting

De verlichting speelt een grote rol in een moderne kantoorinrichting. Dan heb ik het natuurlijk niet over dat je dan in een te donker kantoor zit, maar dat je voor natuurlijk licht moet zorgen. Daardoor ziet het kantoor er strak en netjes uit, wat helpt om een moderne kantoorinrichting te creëren. Als je een moderne kantoorinrichting hebt met allemaal led lampen, dan lijkt het soms echt op een klein hok waar je in vast zit. Zoek een kantoor waar grote ramen in zitten en waar genoeg natuurlijk licht naar binnen kan komen. Let er dus bij het inrichten van jouw moderne kantoorruimte goed op dat er genoeg licht is.

De juiste kleur voor een moderne kantoorinrichting

Een kleur kiezen voor jouw kantoorruimte kan lastig zijn. Er zijn enorm veel mogelijkheden en dat kan bij sommige mensen voor stress zorgen. Voor een moderne kantoorinrichting zou ik voor iets simpels gaan en niet voor een felle of aanwezige kleur kiezen. Ga voor iets simpels zoals wit of groen. Als je een felle kleur neemt dan is het lastiger om jouw kantoor een moderne look te geven. 

Het inrichten van jouw kantoorruimte

Bij het inrichten van een modern kantoor zou ik je adviseren om voor strakke meubels te kiezen. Ga voor stoelen die een dunne rugleuning hebben. Ga niet voor te grote meubels die er niet bij passen. Kies bovendien niet voor ledverlichting, maar zoek lampen uit die voor natuurlijk licht zorgen. Koop een paar leuke kantoorplanten om meer groen aan jouw moderne kantoorinrichting toe te voegen. Ook kun je jouw opbergkastjes een passende kleur geven die bij de kantoormuren passen. Als je kunst aan de muren wilt hangen, kies dan niet voor te kleurrijke en spontane kunst. Ga voor de wat abstracte kunst die bij een moderne kantoorinrichting past. Op die manier zorg je er voor dat je een modern kantoor inricht.

Ik hoop dat deze blog je een beetje op weg heeft geholpen om jouw kantoorruimte modern in te richten en ik wens je heel veel succes met het inrichten van jouw kantoor.