4 tips om een Luxe uitstraling te geven aan je Ford Mondeo

Wanneer je niet ontzettend veel geld te besteden hebt, maar toch op zoek bent naar een betrouwbare en mooie auto, dan kom je al gauw bij de Ford Mondeo uit. Vaak zijn het auto’s die wat ouder zijn en hierdoor wat minder luxe ogen. Toch wil iedereen het liefst in een auto rijden die er toch stijlvol uitziet. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om jouw Ford Mondeo om te toveren tot een stijlvolle en luxe wagen! Lees snel verder. 

Entertainment systeem 

De eerste stap? Het plaatsen van een Ford Mondeo radio met Apple CarPlay functie. Met deze upgrade je namelijk per direct de mogelijkheden van je huidige radio. Met zo’n CarPlay radio kun je heel eenvoudig je telefoon koppelen en genieten van alle extra functies zoals: YouTube, Spotify en Deezer. 

Naast het feit dat dit ontzettend praktisch is, straalt zo’n schermpje ook luxe uit. Ideaal toch? En dat voor een paar honderd euro! 

Nieuwe velgen voor je Ford 

Net zoals de schoenen de outfit kunnen maken of breken, kunnen de velgen je Ford Mondeo maken of breken. Dikkere en bredere velgen geven de indruk van meer kracht en zorgen ervoor dat je auto er een stuk beter uitziet. Bovendien rijdt je met dikke velgen ook een stuk fijner, omdat ze de schokken beter opvangen. Maar kies wel voor velgen van goede kwaliteit! 

Stuurhoes 

Je stuur is ontzettend belangrijk. Niet alleen voor de functionele redenering, maar natuurlijk ook voor zijn uiterlijk. Veel mensen vinden het standaard stuur wel goed zo, maar wist je dat een stuurhoes al voor een enorm groot verschil kan zorgen? Het maakt je auto in een keer een stuk sportiever en stijlvoller. Hierbij is het wel belangrijk om je stuurhoes te combineren met de stof van je auto. Heb je leden bekleding? Kies dan voor een lederen stuurhoes. Heb je stoffen bekleding? Neem dan een stoffen stuurhoes. 

Elke week wassen! 

En tot slot de belangrijkste tip: was elke week je auto! Wanneer je wilt dat je Ford luxe en stijlvol oogt, dan is het belangrijk dat deze ook van de buitenkant schoon is. Dit is namelijk het eerste wat je ziet wanneer je naar de auto kijkt. Zorg er dus voor dat je auto er van de buitenkant goed en schoon uitziet. Kijk daarnaast ook of je wat kleine krasjes kunt wegwerken. Een auto met krasjes ziet er namelijk al een stuk minder stijlvol uit.