Wat voor alcohol kun je het beste drinken tijdens het afvallen?

alcohol afvallen

Je bent aan het afvallen en je zit weer met een salade in een restaurant. En je wilt wel iets lekkers drinken. Wat moet je dan drinken om niet zo veel aan te komen? En waar moet je absoluut van afblijven tijdens het afvallen. Hier gaan we je uitleggen waarom alcohol drinken slecht is voor je afval doelen en tips van wat je wel kunt drinken.

Welke alcoholische dranken zijn het beste om te drinken tijdens het afvallen?

Het beste tijdens het afvallen is natuurlijk niets te drinken. Maar als de verlijding toch te groot is zijn dit eer paar dranken die je in goede verhoudingen kunt drinken. Rode of witte wijn is niet het beste, maar als je één glaasje drinkt zijn de gevolgen niet zo erg als je zou denken. Als je het in Maten drinkt kan dat dus geen kwaad.

Een biertje drinken is niet goed voor de lijn, maar aar als je het laat bij één dan is dat niet erg.

het beste wat je kunt drinken is: rum, whiskey of vodka. die sterke dranken zijn heel laag in calorieën en je kunt als je die ook in maten op drinkt zonder iets aan te komen drinken.

Alcohol cocktails waar je mee kan afvallen

Een heel bekend drankje wat veel gedronken wordt onder mensen die niet veel aan willen komen onder is de skinny bitch. veel modellen drinken dit en het is onder de modellen het drankje wat ze drinken. 

Skinny bitch

eerst vul je je glas met ijs.

daarna doe je 5 cl vodka in je glas.

200 ml spa rood.

50 ml limoen of citroen sap, wat je wilt.

en tot slot doe je een schijfje limoen of citroen er bij om de look te geven aan je cocktail.

Mjummie mojito

Start met limoen in plakjes te snijden en stamp deze fijn in je glas. 

Voeg daarna 40ml rum toe.

Daarna stop je de munt er bij en 200ml spa rood.

Doe voor de sier een takje van de munt er bij of een padje limoen. 

En dan heb je de mjummie mojito.

Gin tonic

Iedereen kent deze cocktail wel. 40 ml gin met een flesje tonic er bij en wat ijs. Heel simpel en caloriearm. je kunt zelfs tonic light halen. voor de sier doe je een stukje komkommer er bij of een stukje limoen en dan heb je jezelf een heerlijke cocktail gemaakt.

Alcohol vertraagt het vet verbranden en remt je doel om te afvallen

Als je alcohol drinkt vertraagt het je vet verbranding. DR. Scott heeft onderzoek gedaan naar alcohol en vet verbranding. alcohol verstoort de lever suiker om te verwerken. Het verstoort de totale opnamen van voeding in het algemeen. Hij zegt ook dat het verbranden van calorieën heel erg zakt na een paar glazen alcohol.

de conclusie is dat het drinken van alcohol veel vertraging geeft in je afval proces. En dat je het beste zo min mogelijk er van kunt drinken.

Krijg je meer honger als je alcohol drinkt?

Je kent het wel na een leuke avond drinken even langs de kebab zaak en je zelf vol eten met een Turkse pizza of een andere vetten hap. En dat maakt het lastig om goed te afvallen. Je krijgt honger door alcohol en je eet ook veel meer dan je denkt dat je doet. Hoe kun je dit tegen gaan?

Probeer veel water te drinken om je maag te vullen. Probeer iets te doen om niet aan te denken dat je honger hebt. Als je die twee dingen volhoud dan gaat het gevoel van honger zo weg. En kun je volgende dag rustig wakker worden en door gaan met afvallen.

Je slaapt slecht door alcohol en dat kan je afvallen hinderen

Je denkt nu wat heeft slaap te maken met vetverbranding en alcohol. Als je slaapt verbrand je veel calorieën het is de reset na een lange dag bezig zijn. Je verbrandt in een goede slaap van 8 uur ongeveer 500 calorieën. Als je drinkt slaap je heel slecht en meestal heel kort. dat kan er voor zorgen dat je maar 150 tot 200 calorieën verbrand tijden je slaap.

Conclusie wat alcohol doet met je plan om te afvallen

De conclusie is dat je het beste geen alcohol moet drinken wil je afvallen. Als je toch nog een glaasje wilt drinken. Zijn deze paar tips dat je altijd een glas water bij je moet hebben. 

om niet te veel te drinken en aftewisselen tussen drank en water te kunnen maken. Niet te snacken als je aan het drinken bent. En hou je glas niet vast want daar door ga je alleen maar meer gaat drinken terwijl je het zelf niet een door zult hebben.

En als je echt goed wilt gaan afvallen dan kun je het beste geen alcohol drinken. En als je toch wat wilt drinken doe dan één glaasje dan kan dat geen kwaad en kun je gerust met het afvallen doorgaan.