Mannen horloge tips voor jouw

mannen horloge tips

Je wilt graag een mannen horloge aanschaffen, maar je weet niet wat voor soort mannen horloge. Welke kleur wijzerplaat of welke kleur bandje bij je past. Het is lastig tot een eindbesluit te komen want het is ook niet iets wat je snel in huis neemt en waar je eerst veel over nadenkt.

Wat voor soort mannen horloge 

Je soort horloge kiezen is belangrijk. Je hebt veel verschillende soorten mannen horloges. Kijk maar naar een zilver horloge. Je kunt een zilver horloge nemen met een blauwe wijzerplaat of een zwarte wijzerplaat. Het uurwerk kan je doorheen kijken of niet. Je kunt veel aanpassen bij horloges en je kunt de perfecte voor jou er tussen vinden. Een zilver horloge is meer in de mode van nu. En als je een horloge wilt die je altijd kunt dragen moet je gaan kijken naar iets met een zwarte wijzerplaat en niet zo heel fel. Zoals een Fossil. Die hebben veel mooie mannen horloges die je met 100 jaar nog steeds kunt dragen. 

Als je iets mee van nu zou willen dan moet je naar iets gaan kijken wat een mooie zilveren kleur heeft en meer glanst. En daar tussen in heb je ook veel combinaties. Je kunt de bandjes verwisselen dus wees niet bang als je die niet vind passen bij je horloge die je hebt gekozen. Je die altijd verwisselen als ze ook bijvoorbeeld kapot gaan.

Hoe style je jouw horloge bij je outfit

Je hebt nu een mannen horloge gekozen. Maar je weet niet waar je je horloge bij moet dragen. We hebben een paar tips voor je hoe je je het beste je horloge kunt dragen. Als je naar werk gaat in pak of naar een nette gelegenheid. Draag dan een horloge die er net uit ziet zoals een zilver horloge en een wat netter kleiner horloge. Doe niet een mega-aanwezig horloge om want dat zal niet goed samen gaan met je pak. Hetzelfde geld voor als je niet naar iets belangrijks gaat en je hebt een normale look doe dan ook niet een horloge om die er super netjes uit ziet. Je moet kijken naar wat voor outfit je neemt en daar kies je een horloge bij. Kijk op het internet wat de modellen aan hebben bij welk horloge. Zo kun je snel zien wat voor horloge het is en waar je het horloge bij kunt stylen.

Hoe draag je jouw horloge

De veel gestelde vraag hoe je horloge nou moet zitten op je pols. Je horloge zit meestal om je linker pols net iets voorbij het bolletje. Je horloge moet niet te strak zitten, maar het is ook niet de bedoeling dat je het horloge rond je pols kunt draaien. Als het horloge te strak zit zie je dat als je hem afdoet. En als je horloge te los zit dan kun je het helemaal rond je pols draaien en valt ie steeds naar beneden als je je hand omhoog doet.

Er is ook een andere manier om je horloge te dragen. Dat is omgekeerd dat je klokje aan de onderkant van je pols zit in plaats van dat het klokje boven op je pols rust. Dat is helemaal eigen keus. maar je moet zelf doen wat je mooi vind.

Het materiaal van jouw mannen horloge

Je hebt veel soorten mannen horloges in veel soorten materialen. Keramiek horloge, titanium horloge, edelstaal horloge en staal horloge. Allemaal met andere eigenschappen. Titanium is namelijk heel licht maar kan soms wel veel duurder zijn dan je zou willen. Staal daarentegen is zwaarder en iets goedkoper. Als tip geef ik goed te kijken naar wat voor materiaal horloge je kiest.

Het belangrijkste is dat je het horloge kiest die het best bij jou past.  Het gaat erom dat jij het mooi vind staan. Je kunt altijd andere mensen om hulp vragen maar toch moet jij er mee rondlopen dus het best is iets te kiezen wat jij super tof vind staan.